Peru och Ecuador 2006

I början av September 2006 åkte jag och Tomas iväg på en en månad lång resa till Peru och Ecuador. På dessa sidor kan man läsa vad vi hade för oss under resan och naturligtvis kolla på kort. För att se en förstorad bild, ta och klicka på bilden så öppnas en större bild. Jag har också fixat ett bildspel med alla bilder från resan som jag har lagt upp på dessa sidor.

Resan vi åkte på kallades Gamla Inkaleden och anordnades av Läs och Res. Med på resan var förutom jag och Tomas, Fredrik från Göteborg och vår guide Pablo från Quito i Ecuador.

På kartan till höger är vår resväg samt de större platserna som vi besökte utmärkta.

Jag är riktigt nöjd med resan. Vi fick besöka många spännande platser som det hade varit svårt eller omöjligt att besöka om man rest på egen hand. Boendet och transporterna under resan var som väntat väldigt enkla under delar av resan. Detta ser jag inte som något negativt, så jag hoppas att man inte får det intrycket om man läser det jag skrivit.

Om drömresan är att åka till en turistort i ett varmt land och bo på ett hotell med pool i närheten av havet för att sola och bada så är nog denna resan inget att rekomendera, men om man däremot gillar att besöka intressanta platser dit få andra turister tar sig, vacker natur och att vandra så är den toppen!

resesidan

bildspelet

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!